4

[Vid] Paul Scholes-The Legend (Retirement Tribute 2011)

Filled under : Info Sukan



Setelah berjaya membuktikan kejayaan beliau di Manchester United dengan melengkapkan trofi kejuaraan liga buat kali ke-19 untuk united musim ini.

Sayang dia tidak dapat mnyumbangkan kejuaraan united untuk satu lagi kemenangan berganda ketika berdepan pasukan Barcelona di Wembley tempoh hari untuk UEFA Cup. United kalah 1-3

Apa-apa pun tahniah untuk kejayaan Manchester united untuk musim ini dan sy harap kejuaraan tetap milik united musim depan.. jaga2 chelsea,city ,liverpool dan sgala jenis pasukan pun.. hehe


p/s: tengok muka scholes celebrate angkat piala liga tu slumber je, maklum la da berapa kali da pegang piala tu, da bosan... haha


SELAMAT BERSARA PAUL SCHOLES!!!



Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Info Sukan

4 comments

  1. fadwa daud June 1, 2011 at 12:12 AM

    hoyeah!! MU!! :D
    tapi terkilan la MU kalah aritu..haish~

    Best Blogger Tips
  2. Mrs.Yie June 1, 2011 at 9:34 AM

    mu kalah..kesian peminat mu..sama macam suami akak..hehe.. :)

    Best Blogger Tips
  3. Ibnushukran June 1, 2011 at 3:41 PM

    @fadwa daud

    mu gak ye.. final hari tu dua2 team fav.. so salah satu mnng,barca, xkisah la.. haha..

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran June 1, 2011 at 3:42 PM

    @Mrs.Yie

    xpe kak.. sy mmng fan fanatik barca n mu.. hari 2 mana2 mnng pun xkisah.. hhehe.. tp sy turut smpati ngn nsib husband akk.. haha

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat