16

[Pic] Bangunan ais yang sangat cantik di International Ice and Snow Festival China

Filled under : Pelancongan

Assalamualaikum..
Malaysia mempunyai empat perubahan musim tanpa musim salji. Penduduk Malaysia memang dari kecil tak kan merasa salji turun kat atap rumah melainkan kita pergi ke negara luar. 
Jadi kali ni sy nak tunjukkan gambar-gambar yang sangat cantik kepada korang semua yang ada keinginan nak main ais dan salji supaya korang rasa teruja.. hehe..


Gambar ini merupakan gambar ketika International Ice and Snow Festival in China.
Apa2 pun jom layan gambar-gambar ni ye..













ibnushukran: Peti ais sape yang kt umah tu xde ais boleh ambil kt sini ye.. hehe

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Pelancongan

16 comments

  1. Far8 budak baik May 8, 2011 at 9:43 AM

    pic kat atas ni mmg lawa..
    peh pehhh..kagum..
    nk pi gakkkk ar cam ni..
    huh

    Best Blogger Tips
  2. dyana nana May 8, 2011 at 10:46 AM

    wahhh !! huhu, cantikkk

    Best Blogger Tips
  3. Fatma Diyana MB. May 8, 2011 at 10:53 AM

    lawanya lawanya lawanyaaa. memang jeles. >.<

    Best Blogger Tips
  4. fadhdeela May 8, 2011 at 12:29 PM

    canteknyer!! bile leh g nie?huhu :P

    Meh sini: Seksinyer atris Malaysia!1

    sini jugak: Celcom iPhone4 VS Digi iPhone4

    Best Blogger Tips
  5. Jue_ilias May 8, 2011 at 1:04 PM

    wahh cntek an. dye xkn cair. ye ?

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran May 8, 2011 at 1:29 PM

    @Far8 budak baik

    2 la .. wat kte kagum plak kan.. ada rezeki boleh la g sana.. :D

    Best Blogger Tips
  7. Ibnushukran May 8, 2011 at 1:29 PM

    @dyana nana

    aah.. cantik.. :)

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran May 8, 2011 at 1:30 PM

    @Fatma Diyana MB.

    mmng lawa.. p jeles ngan spe diyana.. haha.. nnti ada masa g la sana..

    Best Blogger Tips
  9. Ibnushukran May 8, 2011 at 1:31 PM

    @fadhdeela

    bila2 masa bole pergi fadheela.. duit je kne ada dalam kocek.. hehe

    Best Blogger Tips
  10. Ibnushukran May 8, 2011 at 1:32 PM

    @Jue_ilias

    sy rasa mmng xkan cair, sbb time ni musim salji, suhu pun pun mmng kt tahap y rendah.. :D

    Best Blogger Tips
  11. Cik Teddy May 8, 2011 at 4:07 PM

    wah..bestnyer!nk g sane..

    Best Blogger Tips
  12. fadwa daud May 8, 2011 at 5:35 PM

    wooo...bila la dapat gi sini..
    dah macam kota yg dibuat drpada ais da sbb luas dan besar..

    Best Blogger Tips
  13. kucarkacir May 8, 2011 at 6:55 PM

    mak aihhh..
    lawanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
    jeles rasa >,<

    Best Blogger Tips
  14. Ibnushukran May 8, 2011 at 7:56 PM

    @Cik Teddy

    bestkan cik.. :D

    Best Blogger Tips
  15. Ibnushukran May 8, 2011 at 7:59 PM

    @fadwa daud

    aah fadwa.. dorang wat macam sebuah bandar ais .. sekliling kt sana semuanya bgunan ais..

    Best Blogger Tips
  16. Ibnushukran May 8, 2011 at 8:00 PM

    @kucarkacir

    lawaaaa sangat ek... jeles2 2 mmng wajib pergi sana 2.. huhu

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat