20

'Corset Piercing' pembedahan corak Ribbons terbaru di kulit badan

Filled under : Oh Pelik Tapi Benar

Pengubahan bentuk badan, tatoo atau pembedahan silicone implants dah menjadi kebiasaan di negara barat. Sekarang kita lupakan bende tu, sy nak tunjukkan korang satu body modification yang di panggil 'corset piercing' dengan menindik penyankut besi di kulit dan ribbon diikat antara besi untuk menghasilkan corak. Doktor pakar untuk membuat benda mengatakan harga bagi proses ini can cost up to 300 dollar dimana pelanggan boleh melakukan di belakang badan,tepi badan dan ada juga yang membuat di leher. it would be extremely painful and it's only temporary , tetapi cuba bayangkan kalau ia terlekat di mana-mana tempat dan bayangkan kulit kita terkoyak sikit semi sedikit... waaauuuu..








Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Oh Pelik Tapi Benar

20 comments

  1. MuNiRaH May 6, 2011 at 10:09 AM

    so scary......

    Best Blogger Tips
  2. dieba zaty khai May 6, 2011 at 10:10 AM

    euw .. geli nya tengok !
    dah 2 plak , bdn nya merah2 kan ..
    apa lah , pakai baju pe bkn nya nmpk bnda alah 2 ..
    lau trsngkut , kne rentap ke ..
    ish x pasla2 je ..

    Best Blogger Tips
  3. ~nsar~ May 6, 2011 at 11:13 AM

    waaaa ngeri gila tengok... boleh plak dok belit sana belit sini.. bukan orang nmpk pun pakai baju... buruk benor tengok..

    Best Blogger Tips
  4. Red May 6, 2011 at 11:18 AM

    eww

    Best Blogger Tips
  5. Jue_ilias May 6, 2011 at 11:45 AM

    adoii.

    Best Blogger Tips
  6. ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ May 6, 2011 at 11:45 AM

    ishhh mengarut jek tuh... wekkkk!



    kamo da power dah ibnushukran, takyah nk tempah² lagik :)

    Buat sunitkan BOTOX pada blog, yeahhh! cantik dah. heheh, Jemput masuk.. :)

    Best Blogger Tips
  7. Ibnushukran May 6, 2011 at 9:10 PM

    @MuNiRaH

    haha.. ngeri..

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran May 6, 2011 at 9:11 PM

    @dieba zaty khai

    klu tersngkut mmng tersentaplah hati dan perasaan.. haha

    Best Blogger Tips
  9. Ibnushukran May 6, 2011 at 9:11 PM

    @~nsar~

    ngeri kan sis.. dia xnak paki baju k0t.. huhu

    Best Blogger Tips
  10. Ibnushukran May 6, 2011 at 9:12 PM

    @Red

    haha.. geli ye red..

    Best Blogger Tips
  11. Ibnushukran May 6, 2011 at 9:12 PM

    @Jue_ilias

    kita plak y rasa sakit tng0k dia wat bnde 2 kan..

    Best Blogger Tips
  12. Ibnushukran May 6, 2011 at 9:13 PM

    @♥.::cintabunga™blogspot::.♥

    karut marut orang barat biasala 2 cik bunga..
    mana ada power, blog ni pun bese2 je..

    Best Blogger Tips
  13. Jue_ilias May 7, 2011 at 10:31 AM

    @Ibnushukran

    btol2.xde bnde len ke nk kait. kt bdan gop nk. haha pelik lar dorg ni.

    Best Blogger Tips
  14. .:paeen:. May 7, 2011 at 10:34 AM

    geli aku tengok!

    Best Blogger Tips
  15. Fatma Diyana MB. May 7, 2011 at 3:38 PM

    tak sakit ke ? memang cari penyakit. -__-"

    Best Blogger Tips
  16. princess taiping May 10, 2011 at 11:19 PM

    Ya allah...menakutkan..

    Best Blogger Tips
  17. Ibnushukran May 11, 2011 at 12:02 AM

    @Jue_ilias

    da bosan ngan baju la 2.. wat keje plik ni plak.. haha

    Best Blogger Tips
  18. Ibnushukran May 11, 2011 at 12:03 AM

    @.:paeen:.

    huhu.. geli dan ngeri..

    Best Blogger Tips
  19. Ibnushukran May 11, 2011 at 12:04 AM

    @Fatma Diyana MB.

    dia cakap sakit ni skjap je.. huhu.. mmng dia da xde pnyakit,sbb 2 pnyakit ni dia buat diyana... hehe

    Best Blogger Tips
  20. Ibnushukran May 11, 2011 at 12:04 AM

    @princess taiping

    huhu.. menakutkan orang..

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat