9

Blog Ibnushukran koma, broadband buat hal.

Filled under : Nuffnang Malaysia

Assalamualaikum..
dah lama rasanya tak update blog ni, rasa rindu plak kt blog ni. Masalah ni la klu pakai broadband,ada masa laju ada masa lembab, lagi2 kalau tengah bulan menuju ke akhir bulan, tang tu memang tahap nazak bagi broadband ni,bukak internet nak kene tunggu berjam-jam barulah habis loading.. hari wesak hari ni tiba2 la pulak datang lajunya,pandai betul line pilih masa yek.. huhu

haaa.. ini lah hasilnya kalau tak update blog.. prestasi kurang memberangsangkan.. hehe
insyaAllah sahabat2 blogger yang agak lama sy tak ziarah, nnti sy datang melawat kalau internet ni kembali normal setelah mengalami koma yang agak berpanjangan ni... hehe
okay.. peace kawan2 semua.. Assalamualaikum..

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Nuffnang Malaysia

9 comments

  1. MiSz fiFiEyQa May 17, 2011 at 11:19 AM

    Oh.patutlah menyepi je..ermm kalau gune bband mmg slalu camni ek?sy bru terpikir nk beli..huhu

    Best Blogger Tips
  2. kucarkacir May 17, 2011 at 12:56 PM

    tuka la berukband tu..

    Best Blogger Tips
  3. MuNiRaH May 17, 2011 at 6:52 PM

    same2...tension2

    Best Blogger Tips
  4. aQim May 17, 2011 at 11:42 PM

    patotla. sy tunggu je updte dri blog ibnushukran ni.hehe

    Best Blogger Tips
  5. Ibnushukran May 18, 2011 at 1:19 AM

    @MiSz fiFiEyQa

    baik pkai streamix je fieyqa,laju skit.. broadband ni ada limit download data,klu overlimit, 2 y jadi lmbb 2..

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran May 18, 2011 at 1:19 AM

    @kucarkacir

    berukband yep.. nk kene pkai monyetband plak ke.. haha

    Best Blogger Tips
  7. Ibnushukran May 18, 2011 at 1:20 AM

    @MuNiRaH

    haha.. pkai broadband jgk ke.. tension gler tengok loading lama2.. pning kpla..

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran May 18, 2011 at 1:21 AM

    @aQim

    amboi.. pancing baik.. haha

    Best Blogger Tips
  9. mykhalis May 20, 2011 at 7:45 PM

    tule..suruh pakai streamyx ngak mau

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat