6

Kejutan!! kemunculan Ahmad Hizwan dalam filem FLAT A.

Filled under : Dunia Hiburan

Assalamualaikum semua.. hari ni sebenarnya tak benda ada nk dipostkan, so saje la buat perkara yang pelik2 skit.. haha.. sy nk tunjukkan korang sorang lagi pelakon baru yang akan muncul di dalam filem terbaru Flat 3A akan datang,Ahmad Hizwan. Siapa tu Ahmad Hizwan, sy pun agak kurang pasti siapa dia.. haha.. apa pun kita tngok cover filem Flat 3A yang akan berada di pawagam nnti.




So apa lagi, jumpa sy di pawagam kelak.. tp lambat lagi la 14 Julai 2022..  hehe


xde keje la tu, hari tu kitorang gerak ke panggung tengok cite Transformers, mmber sy nmpak la gambar2 cite y smart,so saje la ambik2 gambar.. yang ni kira tolong promote cite la ni,penerbit kene bagi upah skit ni.. haha..








Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Dunia Hiburan

6 comments

  1. dzafira July 2, 2011 at 12:13 PM

    Mentang2 nama dia pun Ahmad Hizwan kan.. hehe

    Best Blogger Tips
  2. Cik Teddy July 2, 2011 at 12:15 PM

    haha..ade cita2 nk jadi pelakon upenyer..

    Best Blogger Tips
  3. Ibnushukran July 2, 2011 at 12:50 PM

    @dzafira

    sbnarnya mmng xde pun ahmad hizwan blkon dlm filem ni,sndiri tambah.. hehe

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran July 2, 2011 at 12:51 PM

    @Cik Teddy

    aisshh.. xde la.. saje2 je buat bnde ni.. xsuka la jdi pelkon,berada di dunia bukan lakonan lgi best.. haha

    Best Blogger Tips
  5. >Misz Farah..?< July 2, 2011 at 3:46 PM

    takde keje. ;p

    Best Blogger Tips
  6. princess taiping July 4, 2011 at 11:30 AM

    pnyer la lama,artis mahal la nie...hehehehe

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat