8

Pernah korang tengok siput pijak kepala ular??..

Filled under : Oh Terbaik

Assalamualaikum
korang tahu tak lifestyle haiwan
actlly,kehidupan di alam haiwan jgk sperti kita manusia
macam2 ragam kehidupan mereka
cuma kita j y tak tahu kerenah mereka, kegansteran mereka, apa dorang wat lepas penat bekerja, dorang pijak kepala member sendiri ke.. 
hahaha
jom layan gambar2 ni..













nampak??..
semua 2 pernah korang buat.. 
xnak mengaku kan.. hehe
okaylah
moral of the story..
"Hargailah binatang peliharaan kesayangan anda"
hahaha
peace
Assalamualaikum


Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Oh Terbaik

8 comments

  1. mykhalis March 23, 2011 at 1:21 PM

    ha3..yg beruk mandi kolam air panas tue tak tahan..muka lega je memasing..

    hottest entry di blog khalis :
    Filem Titanic 3D james camaroon mungkin dibuat sempena ulangtahun kejadian itu

    Bentuk speaker yang cool dan menarik

    Transformers real di China

    Best Blogger Tips
  2. ~nsar~ March 23, 2011 at 1:39 PM

    yang kucing oren henyak kucing kelabu time makan tu part bes.. haha sebab hari2 sy tengok...

    "hang makan aku punya, berani betul".. aiyak...

    Best Blogger Tips
  3. Ibnushukran March 23, 2011 at 4:58 PM

    mykhalis :

    haha.. yang 2 ntah da mcm orang da.. lega j masing2..

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran March 23, 2011 at 4:59 PM

    nsar :

    haha.. sian kucing 2 lemas,mmber tngah lapar g kacau plak..

    Best Blogger Tips
  5. wannurakmal April 11, 2011 at 12:00 PM

    mmg sebijik pangai gope manusie dah. byk tengok dvd kot ni. hahah

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran April 11, 2011 at 12:06 PM

    @wannurakmal

    haha.. spe tngok dvd??.. binatang 2 ke wan..

    Best Blogger Tips
  7. wannurakmal April 11, 2011 at 1:55 PM

    @Ibnushukran o.O binatang binatang!! hahah. XD

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran April 11, 2011 at 2:16 PM

    @wannurakmal

    owh.. k2.. hehe.. :P

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat