6

JANGAN pandang camera!!!

Filled under : Tag dan Contest


jangan pandang camera??.. da 2 nk pandang apa cik Dyanzjha.. camera pandang kita,xkan nk pandang belakang j.. hehehe..gurau j ye cik Dyanzjha ye.. ^_^
s0 dengan rasa tidak bersalah aku nak j0in jgk contest ni..
memandangkan bl0g ni xramai pelawat..huaa.. sedeynya..
s0,smbil j0in dapatlah jgk kita mmpromosikan bl0g y xsberapa ni..
ssiapa nk j0in boleh tekan banner diatas k.. ^_^

syaratnya :

1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3
5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.




aku pertaruhkan gambar ini :

location : Mengkuang Dam (tekan sini)


tarikh tamat : 29/4/2012 

                            2011


mangsa tag : encik kiwi
                    firdaus
                    sesiapa sahaja.. hehe
                  
harap2 gambar ini dikira sebagai gambar JANGAN pandang camera!!! ye cik Dyanzjha.. hehe


okay.. Assalamualaikum.. ^_^

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Tag dan Contest

6 comments

  1. Firdaus March 5, 2011 at 12:16 PM

    aku pn ada tag ko dlm contest nie..

    http://mfirdausishak.blogspot.com/2011/03/contest-jangan-pandang-kamera.html

    Best Blogger Tips
  2. mykhalis March 5, 2011 at 10:14 PM

    memang lawo la gamba nie.. semoga berjaya la ek

    Best Blogger Tips
  3. Ibnushukran March 5, 2011 at 10:42 PM

    insyaAllah.. tQ en.khalis.. :)

    Best Blogger Tips
  4. dyanzjha March 7, 2011 at 9:00 PM

    btol3...gambo nie...lawo...
    gud luck...:)

    Best Blogger Tips
  5. Ibnushukran March 7, 2011 at 9:41 PM

    dyanzjha :

    haha.. a0k org pahang k.. thanks cik Dynazjha.. :)

    Best Blogger Tips
  6. nelly March 8, 2011 at 5:32 PM

    Gud luck ..lawa ..
    =)

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat