4

Nabi Muhammad Dihina - Mintak Tolong Semua

Filled under : Info Islam

Mintak kerjasama korang sume report page ni....cara-cara kat bawah ni....

Macam-mana nak report:-
bukak link (kat bawah tu)...scroll mouse kebawah, tgk belah kiri, ade tulis report page...selectcontain hate speech or attack an individual, pastu select targets religious group...




Semoga dengan kerjasama korang dapat memadamkan page  ni
mintak korang sebarkan ea...biar ramai sikit report..

Subhanallah.. moga Allah swt beri petunjuk kepada mereka semua ini..

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Info Islam

4 comments

  1. paesh azek March 9, 2011 at 8:55 PM

    tanda - tanda kiamat .

    geram apabila membaca , hukuman bunuh dengan kejam masih belum memadai .

    sabar separuh iman .

    Best Blogger Tips
  2. Firdaus March 9, 2011 at 10:02 PM

    kita bakor je group nie.. kita bakor.. sumpah palat.. indon nie adoii..

    Best Blogger Tips
  3. Ibnushukran March 10, 2011 at 1:11 AM

    klu bakar group ni hbislah lappy kte.. haha..

    Best Blogger Tips
  4. mrs.sabri March 10, 2011 at 8:53 AM

    nampak mcm indon je yg buat page fb tu kan..ini nanti habislah rosak susu sebelanga dek kerana nila setitik..

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat