8

Mengkuang Dam Part 2

Filled under : Photography Gallery

Assalamualaikum semua
petang tadi godek2 f0lder,rupanya ada lagi gambar yang belum dikongsikan dalam bl0g aku.. s0 petang tadi usik skit2 ngan photoshop ligthroom, bgi t0ne urrrmm skit.. s0 ini lah hsilnya,wlupun xscntik photographer pr0fesional, lagipun gambar ni semua aku ambk pkai hp sony vivaz,kualiti tidaklah stnding DSLR p  sje h0bi n minat ngan seni photography.. bagi sesiapa yang bel0m tng0k Mengkuang Dam Part 1 boleh klick kt sini.. [click]











Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Photography Gallery

8 comments

  1. Tokan March 3, 2011 at 1:28 AM

    wah Mengkuang Dam...laluan riadah saya setiap petang sekitar tahun 1996 -1999 - Lubuk Talapia n Lampam peliharaan

    Best Blogger Tips
  2. mrs.sabri March 3, 2011 at 7:46 AM

    cantik semua gambar2 kat atas tu ye :)

    Best Blogger Tips
  3. Ibnushukran March 3, 2011 at 10:31 AM

    tokan :

    yeka.. en.tokan... wahh... sy da jmpe btul2 sifu kt sana..
    sy pun bru tahu tmpat ni since blaja kt uitm bkit mertajam ni.. huhu

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran March 3, 2011 at 10:32 AM

    mrs.sabri :

    thanks mrs.sabri.. ehehe.. :)

    Best Blogger Tips
  5. mykhalis March 4, 2011 at 11:53 PM

    cantik la gambar sini.. dah edit lagikla menyerla..tak wat tutorial ke?

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran March 5, 2011 at 9:15 AM

    xlayak la nk wat tutorial.. huhu.. t dah btul2 p0wer insyaAllah sy buat la en.khalis.. ;p

    Best Blogger Tips
  7. ~nsar~ March 16, 2011 at 7:05 PM

    waaaa... awak punya shot terbaik laaa... gambo2 semua cantik... sy x pandai sngat sbb 2 gambo sy bnyak yang kelabu asap... hehe

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran March 16, 2011 at 10:56 PM

    gambo awk cantik2 jgk.. mybe time sy pergi ni cuaca el0k,2 yang dapat shot okay.. ni ad skit touch up pkai adobe photoshop ligthroom,bgi tone colour cantik skit.. try la k.. :)

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat