6

Follower Ibnushukran ke-200

Filled under : Follower Awards

Assalamualaikum
Gembiranya rasa kerana follower bl0g telah mencapai 200..
walaupun sedikit nak dibandngkan dengan blogger otai2, tapi rasa nak wat jgk entri ni.. huhu


Sebenarnya pada mulanya buat blog ni untuk menyimpan semua gambar kenangan yang nak dikongsikan, tapi lama-lama tibe2 teractive sangat dan start post macam2,p bukan nak mengejar glamour ataupun duit, tapi hanya sebagai hobi dan niat untk berkongsi cerita dan disamping tu dapat lah kenal2 dengan ramai lagi orang yang luar sana macam korang2 semua yang 
hebat2 belaka..
Yang belum kenal sy,selamat berkenalan dan salam ukhwah kita sebagai hamba Allah swt yang beriman..insyaAllah..


Tapi kita berblogging ni pun bakal dibentang kt akhirat kelak,jangan ingat entri2 kita selama ini tidak hitung di akhirat, s0 kalau dalam entri kita ada bahan lucah atau sebarang perkara maksiat, moga dijauhilah.. 


kalau perkongsian itu ada manfaatnya InsyaAllah ganjaran menanti kita di hari perhitungan kelak.. Peringatan kepada Ibnushukran sendiri.. hehehe.. dan juga rakan2 semua..


Alhamdulillah,petang tadi follower Ibnushukran sudah mencecah ke-200 dan insan yang bertuah ialah saudari GERGASI KECIL  ..
Terima kasih ye saudari.. jom kita ramai2 terjah blog beliau.. ^_^..




jeng2... itulah Gergasi Kecil.. kecik tak gergasi 2.. hehe
indah sungguh gambar beliau..
jemput datang blog Gergasi Kecil kepada sesiapa yaang berkenan.. hehe

Ibnushukran merakam 200th penghargaan kepada Gergasi Kecil
Terima Kasih
Assalamualaikum.. peace.. :)

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Follower Awards

6 comments

  1. sekamar rindu March 13, 2011 at 8:12 AM

    salam..

    tahniah...

    Best Blogger Tips
  2. Firdaus March 13, 2011 at 11:55 AM

    tahniah abg hizwann.. Haha

    Best Blogger Tips
  3. GergasiKecil March 13, 2011 at 11:55 AM

    Terima kasih ibnu shukran...
    =)

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran March 13, 2011 at 4:51 PM

    sekamar ridu :

    thanks SK .. :)

    Best Blogger Tips
  5. Ibnushukran March 13, 2011 at 4:52 PM

    firdaus :

    jutaan terima kasih abg firdaus kita .. haha

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran March 13, 2011 at 4:53 PM

    Gergasi Kecil :

    same2 gergasi yang kecil, jgan jemu datang ke mari.. :)

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat