16

Pesta buah di UITM, FOOD FRUIT FIESTA.

Filled under : Info Kesihatan dan Pemakanan

Assalamualaikm semua, semua pernah makan buah kan, bagi yang suka sangat dengan buah Durian, Rambutan, Manggis dan segala jenis buah, hari ni sy nk bagi korang jeles skit, sbb baru2 ni sy dan kawan2 datang berpesta, bukan pesta yang bukan-bukan k , tp pesta buah kt UITM Penang. pesta buah ni dinamakan dengan TRIPLE F iaitu Food Fruit Fiesta. 


Pesta buah ini dilansungkan selama 3 hari iaitu Jumaat, Sabtu dan Ahad selama tiga hari berturut. Kami pergi pada hari terakhir, iaitu hari ahad la kan. Apa pun hari last pun tetap meriah dengan buah yang sangat banyak. Kt sana ada jualan serta tempat buah yang korang hanya bayar RM 15, dan korang makan la sebanyak mana pun buah yang korang nak, UNLIMITED okay.. Kami lepak kt sana la, gerai FAMA, bayar RM15 , kami lepak mmng lama, sampai tak hingat DUNIA!!!.. kenyang beb.. 


Tak percaya ke???.. Jom la teng0k gamb02 ni.. best oooo.. hehe.. jgn marah ek.. gambar in exclusive untuk anda semua.. JOM..


















Apa pun Pesta Buah kali ni memang puas hati, Thanks UITM..
Harap Semester depan ada lagi la, sbb tu sem last kami.. huhu..




Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Info Kesihatan dan Pemakanan

16 comments

  1. sham July 4, 2011 at 2:20 PM

    pergghhh... kat penang laa pulak... jauh ler nak join...

    Best Blogger Tips
  2. princess taiping July 4, 2011 at 2:46 PM

    sedappppnyeeee........jeles2

    Best Blogger Tips
  3. >Misz Farah..?< July 4, 2011 at 2:57 PM

    erk..lulian.. anti3... =.='.

    Best Blogger Tips
  4. Anas Joga July 4, 2011 at 3:01 PM

    aku siap bwak balik manggis.bahhahaha..

    Best Blogger Tips
  5. MiSz fiFiEyQa July 4, 2011 at 4:12 PM

    wah..bestnye dapat makan buah banyak2...heheee..murah pulak tu..jeles ni.. XD

    Best Blogger Tips
  6. Cik Teddy July 4, 2011 at 4:14 PM

    cewah ibnu..bestnye pi pesta..huhu..posing pon blh tahan..
    xde bwak balek kat cik ke?haha..

    Best Blogger Tips
  7. Ibnushukran July 4, 2011 at 8:01 PM

    @sham

    haha.. xpe2, nnti ada kt tmpat bro sham plak..

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran July 4, 2011 at 8:02 PM

    @princess taiping

    tau pun jeles.. hehe

    Best Blogger Tips
  9. Ibnushukran July 4, 2011 at 8:02 PM

    @misz farah

    rugila orang tu anti durian.. rugi2.. haha

    Best Blogger Tips
  10. Ibnushukran July 4, 2011 at 8:02 PM

    @Anas Joga

    ko mmng anas, semua bnde nk simpan bawak blik.. hahaha

    Best Blogger Tips
  11. Ibnushukran July 4, 2011 at 8:03 PM

    @MiSz fiFiEyQa

    bnyak.. serius banya, knyang smpai xmuat perut.. hehe.. bagi jeles skit..

    Best Blogger Tips
  12. Ibnushukran July 4, 2011 at 8:04 PM

    @Cik Teddy

    best.. posing tu biasa r,da biasa jdi model kan.. haha.. ada gmbar je untuk cik.. hehe.. mana boleh bwk blik, bayar n makan, smpai knyang..

    Best Blogger Tips
  13. >Misz Farah..?< July 4, 2011 at 9:29 PM

    errr...culik awk punye pic sikit utk entry http://farah-hime.blogspot.com/2011/07/kisah-kamu-inchek-lulian.html. sorry tak mintak permission dlu. huk3.. =.='

    Best Blogger Tips
  14. kuzer miyo July 4, 2011 at 10:30 PM

    uishhh , student uitm penang gk . . HAHA . xjeles sbb da mkn drian . .

    Best Blogger Tips
  15. Ibnushukran July 5, 2011 at 12:17 AM

    @misz farah

    haha.. xpe2.. silakan2.. :)

    Best Blogger Tips
  16. Ibnushukran July 5, 2011 at 12:17 AM

    @kuzer miyo

    haha.. da makan jgk rupanya, msti perut knyang gler ni..

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat