8

[20 Pic] Kemalangan sukan yang sangat ngeri

Filled under : Oh Terbaik

Sukan merupakan satu kegiatan yang melahirkan kesihatan yang baik kepada seseorang, namun di dalam setiap kebaikan pasti wujud kelemahan serta keburukan. Jadi kita perlu, setiap yang wujud itu tidak pernah sempurna melainkan nabi junjungan kita Rasulullah saw

Jadi kali ini sy nak memuntahkan diri korang bagi yang sedang makan atau selain daripada itu kerana sy nk paparkan beberapa aksi ngeri ahli sukan di dunia ni... hehe.. jom tengok sama2..


























ibnushukran: macam mane... terbaik kan kemalangan yang dorang alami, ngeri gak tengok kaki jadi macam tu, lagi2 yang main bola .. arrgggghhh... moga dijauhkan..





Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Oh Terbaik

8 comments

  1. Far8 budak baik June 22, 2011 at 2:39 AM

    dah lah aku suka mian bola
    tu bagai..uwwaaaa.
    kang tercabut kaki
    aku macam ner??
    hahahaha lama tak mai sini
    huh bz sori der

    Best Blogger Tips
  2. fadwa daud June 22, 2011 at 10:35 AM

    mak aihhh...mengerikan..
    kebanyakannya bola sepak,hati-hatilah masa bersukan:)

    Best Blogger Tips
  3. MIYDA HOMIED June 22, 2011 at 11:08 AM

    Ya Allah , sakitnyaa -,-

    Best Blogger Tips
  4. Golden Rose June 23, 2011 at 9:38 AM

    aduh sakitnya...tak sangka ye sesama manusia pun bleh accident teruk...singgah sini untuk kunjungan balas APKPA tapi ibnushukran join ke?...tak nampak entri APKPA pun

    Best Blogger Tips
  5. Ibnushukran June 23, 2011 at 5:39 PM

    @Far8 budak baik

    haha.. sama la kita.. p insyaAllah selamat .. :)

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran June 23, 2011 at 5:40 PM

    @fadwa daud

    2 la.. doarng main betul2 main tu, lasak habis, tu y smpai tercabut kaki.. huhu

    Best Blogger Tips
  7. Ibnushukran June 23, 2011 at 5:40 PM

    @MIYDA HOMIED

    sakitnya hanya tuhan saja y tahu.. :)

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran June 23, 2011 at 5:41 PM

    @Golden Rose

    thanks GR.. APKPA tu apa ??.. huhu.. tak tahu la...

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat