18

Maddi Jane pakej suara dan muka yang comel!

Filled under : Dunia Hiburan

ASSALAMUALAIKUM


Teruja betul dengar suara Maddi Jane ni, dengan usia yang muda hanya 12 tahun dan muka yang sangat comel. Saya suka betul tengok dia nyanyi, sweet gitu.. hehe.. saya rasa ramai yang dah pernah dengar dan tahu kelunakan suara Maddi Jane ni. Di sini ada sedikit biodata tentang adik saya yang comel ni.. huhu

  • nama penuh : Maddi Kristie Jane
  • tarikh lahir : NOV 7 1999 (yang ni tak kompem sebab ada yang cakap NOV 19)
  • umur : 12 tahun
  • tempat lahir : Chicago, Illinois
  • official website : MADDI JANE , MADDI JANE




Ini diantara klip video Maddi Jane favourite saya, banyak lagi sebenarnya kt Youtube.. klu nak yang lebih rajin2 search kt Youtube okay.




Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Dunia Hiburan

18 comments

  1. syieda_joy July 18, 2011 at 11:08 PM

    maddi jane suke lagu price tag yg die nyanyikan..^_^

    *muncit itu bf syieda saja. insyaAllah kalau ada rezeki kawen la.beliau dan family byk jaga syieda di KL ni. bukan terhutang budi. tapi dah macam family sendiri dah.

    Best Blogger Tips
  2. princess taiping July 18, 2011 at 11:17 PM

    mmg cute sgt....

    Best Blogger Tips
  3. Ibnushukran July 18, 2011 at 11:23 PM

    @syieda_joy

    aahh! .. price tag pun sy suka sangat2.. comel gler.. haha..
    muncit tu bakal husband la, mcm ni syida, bgi sy klu awk da btul2 rapat dan serasi untuk bkluarga, sy syorkan awk kahwin cpat klu da bersedia.. takut jdi perkara bkan2.. kahwin lagi indah bukan.. huhu.. apa2 pun syeda sy doakan jodoh korang dpnjngkan yep.. :)

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran July 18, 2011 at 11:23 PM

    @princess taiping

    cute gler kan.. haha

    Best Blogger Tips
  5. sham July 19, 2011 at 10:37 AM

    huhuhuhu... comel sungguh ni bro... kena istigfar byk2 nih...

    Best Blogger Tips
  6. princess taiping July 19, 2011 at 11:28 AM

    aah...ciptaan tuhan...;)

    Best Blogger Tips
  7. Ibnushukran July 19, 2011 at 11:45 AM

    @sham

    hehe.. betul tu bro syam.. jgn tngok sbb lain je la..

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran July 19, 2011 at 11:45 AM

    @princess taiping

    sedap kan suara dia.. :)

    Best Blogger Tips
  9. syieda_joy July 19, 2011 at 1:19 PM

    @Ibnushukran insyaAllah..maknya dah plan tahun dpn..tp tuan badan br leh jln lepas eksident truk..effect kepala die..syieda pun nk elakkan benda bukan2..yela skrg mcm2 tjadi kan? syieda tunggu je la kata dr tuan bdn..hikhik..(komen syok sendiri sbb nmpak mcm syieda plak yg tunggu die.die eksident. mungkin ini ujian dariNYA)

    Best Blogger Tips
  10. Ibnushukran July 19, 2011 at 1:54 PM

    @syieda_joy

    huhu.. bestnya, bnde yang baik ni biarla dpercepatkan... mngkin eksden tu la cubaan korang seblum berkhwin, smoga tabah dgn sgla dugaan Allah swt.. :)

    Best Blogger Tips
  11. syieda_joy July 19, 2011 at 2:49 PM

    @Ibnushukran yup..insyaAllah ada jodoh kawen la ni.^_^ hikhik..

    opsss ini cerita maddi jane ke cite syieda..hikhik..thanks IbnuShukran..

    Best Blogger Tips
  12. Afzainizam July 19, 2011 at 3:00 PM

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip hilangkan bauan durian dalam kereta

    yuuupppp dia ni mmg cun... minat kat dia lahhh

    Best Blogger Tips
  13. Ibnushukran July 19, 2011 at 3:35 PM

    @syieda_joy

    haha.. its okay syieda, sy suka dngr kisah orang,sronok.. apa2 truskan berdoa,moga dprmudahkan Allah swt.. :)

    Best Blogger Tips
  14. Ibnushukran July 19, 2011 at 3:36 PM

    @Afzainizam

    mana bole bro afzainizam, xbest r share2.. haha.. gurau je..

    Best Blogger Tips
  15. Cik Teddy July 19, 2011 at 6:52 PM

    jeles ngan sore die..huhu

    Best Blogger Tips
  16. schaze zainn July 19, 2011 at 9:34 PM

    budak ni mmg comel :)

    Best Blogger Tips
  17. Ibnushukran July 19, 2011 at 10:48 PM

    @Cik Teddy

    aah.. kecik2 da sore sdap kan,muka pun comel, klu dia pkai tudung msti lagi comel kan dia.. hehe

    Best Blogger Tips
  18. Ibnushukran July 19, 2011 at 10:49 PM

    @schaze zainn

    yup, package la.. :D

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat