7

Review Filem: Transfomers 3 memberi kepuasan.

Filled under : Dunia Hiburan

             


Assalamualaikum semua.. malam tadi sy berkesempatan tengok filem terbaru Transformers 3 di wayang Jusco Penang. Secara kesuluruhannya memang sy cukup berpuas hati dengan graphic, audio dan semuanya memang terbaik giler. Walaupun watak heroin telah ditukar namun masih lagi menarik.. huhu.. perjalanan cerita yang sangat padat dengan aksi serta diselit telatah robot kecil yang mencuit hati penonton. Apa pun, memang tak rugi kalau korang bayar untuk menonton filem ni. Tonton sekadar hiburan sedikit,jangan sampai terlampau taksub dan jangan tengok sampai meninggalkan solat dan satu harap keluar dengan beramai2 yep,jgn berduaan...Terima kasih.. huhu.. sy bagi 5 star rating untuk filem ni!!!

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Dunia Hiburan

7 comments

  1. >Misz Farah..?< July 1, 2011 at 4:13 PM

    esok nk tgk. =)

    Best Blogger Tips
  2. fadwa daud July 1, 2011 at 6:29 PM

    uii..bila la den dapt tgk cite ni.. bz memanjang..haish~

    Best Blogger Tips
  3. mykhalis July 1, 2011 at 6:57 PM

    alaa..reviewla panjang2.. ni pendek je..hehe

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran July 1, 2011 at 7:45 PM

    @misz farah

    tngok jgn tak tengok.. haha

    Best Blogger Tips
  5. Ibnushukran July 1, 2011 at 7:46 PM

    @fadwa daud

    luang skit masa tu.. xpe,xtengok pun xde apa la.. bukan pkra fardhu pun.. haha

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran July 1, 2011 at 7:47 PM

    @mykhalis

    tak boleh la review pnjg2 en.khalis, nnti michel bay marah plak.. kah2..

    Best Blogger Tips
  7. princess taiping July 4, 2011 at 11:36 AM

    ramai ckp best,smpi penuh wayang kt taiping,ape yg menariknye.....xmnt pun...huhuhu

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat