18

[VID] Kerja GILA yang tidak mungkin anda lakukan.

Filled under : Best video



video

hurrrmmm.. korang rasa boleh buat macam ni x.. kih3

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Best video

18 comments

  1. wannurakmal April 16, 2011 at 11:30 AM

    memang gile punye keje. o.O"

    Best Blogger Tips
  2. wannurakmal April 16, 2011 at 11:31 AM

    kite yg tgk ni plak takot. haha -,-

    Best Blogger Tips
  3. mykhalis April 16, 2011 at 1:37 PM

    buatnye ada 1 cangkuk je.. erghhh..giloo

    Best Blogger Tips
  4. princess taiping April 16, 2011 at 2:25 PM

    giler.......menakutkan...

    Best Blogger Tips
  5. MiSz fiFiEyQa April 16, 2011 at 3:36 PM

    alorhh...video ni pasal ape ye??x dpt nak tengok la..biase la..internet lembab mcm siput.. =_="

    Best Blogger Tips
  6. Nur Misnan April 16, 2011 at 3:55 PM

    ohhh nooo...
    berani buat atas keretapi mainan jer.. hu3

    Best Blogger Tips
  7. fadwa daud April 16, 2011 at 5:10 PM

    mak aihh!! ni kalau silap skit,mmg hancur badan..haish..macam2 manusia nih..

    Best Blogger Tips
  8. Afzainizam April 17, 2011 at 12:21 AM

    ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    rxz 5 speed 6 speed catalyzer

    uihhh mmg tak ade kerja terus buat kerja gila-gilerr

    Best Blogger Tips
  9. Ibnushukran April 17, 2011 at 4:33 PM

    @wannurakmal

    kita y teng0k jadi gila.. hehe

    Best Blogger Tips
  10. Ibnushukran April 17, 2011 at 4:34 PM

    @mykhalis

    klu ada satu cangkuk, satu nyawa dia trus hilang.. haha

    Best Blogger Tips
  11. Ibnushukran April 17, 2011 at 4:35 PM

    @princess taiping

    hehe.. kerja gler sparuh nyawa bakal melayang..

    Best Blogger Tips
  12. Ibnushukran April 17, 2011 at 4:35 PM

    @princess taiping

    hehe.. kerja gler sparuh nyawa bakal melayang..

    Best Blogger Tips
  13. Ibnushukran April 17, 2011 at 4:37 PM

    @MiSz fiFiEyQa

    ni video pasal mmbuang nyawa di dlam rail train.. hehe
    tenet lmbab ke,2 y susah klu share video ni,da laju try bkk k..

    Best Blogger Tips
  14. Ibnushukran April 17, 2011 at 4:37 PM

    @Nur Misnan

    keretapai mainan pun sy takut nk buat.. hehe

    Best Blogger Tips
  15. Ibnushukran April 17, 2011 at 4:38 PM

    @fadwa daud

    klu ditakdirkan ada bnde tersngkut kt bawak train 2,mau bersepai jgk badan dia kan.. huhu

    Best Blogger Tips
  16. Ibnushukran April 17, 2011 at 4:40 PM

    @Afzainizam

    kerja dia y lain seme x siap lagi,2 y dia nak cuba jdi hantu plak klu da mati.. hehe

    Best Blogger Tips
  17. >Misz Farah..?< April 18, 2011 at 12:42 PM

    ok. ini. memang. sgt. giler.

    but video macam ni lah yg sgt3 diperlukan untuk hilangkan mengantuk baca bku. huhuhu.. ;)

    Best Blogger Tips
  18. Ibnushukran April 19, 2011 at 7:47 AM

    @misz farah

    haha.. terus hilang mngantuk..

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat