18

20 Senarai Lelaki Murahan Malaya.

Filled under :

sekadar gambar hiasan


1. Kau yang cakap dirty dengan kawan-kawan & kuat-kuat konon nampak kool & sempoi padahal kau nampak bodoh

2. Kalau text ngan laki, bahasa rilex & ok..tapi bile text ngan gadis, "macam manew niew..i segan lew nark kuar ngan u..hukhuk..^__^" macam shit doh konon menepati citerase gadis itu

3. Rambut kau menjadi masalah disamping keutamaan..payah lah kalau berangin sikit kau pegi sliding door or cermin kereta cepat-cepat semata-mata nak repair rambut kau..kalau jalan tepi bende bercermin pun nak jeling tengok rambut..ape doh

4. Kau dah famous ngan sikap sempoi..tapi kau agak-agak lah kalau nak kuar g tengok wayang pun pakai short..kemas sikit pakai jeans pun ok lah..asal? bulu kaki kau rebonding eh? aq tengok sendiri pun jijik

5. Tak payah budget nak sempoi & kool sangat lah bile kau pakai beg,accessories pink konon kau ni jambu & metroseksual tapi kulit hitam berminyak..wekks

6. Kau kutuk kawan lelaki sendiri yang muka berjerawat konon kulit kau bersih pakai Fair&Lovely..lelaki lagi awesome bile ada jerawat

7. Bila kau lepak ngan gadis, kau steady..tapi bila member lalu depan selamba "i tak kenal dia"..kalau angkat pun muka macam nak tak nak je

8. Sopan ngan girls hot..tapi kurang ajar ngan yang lain..tak kira lah lelaki sendiri or gadis yang gemok & tak cun..cam aram

9. Menggelabah nak belanja gadis gebu kat fastfood..bila kawan sendiri mintak belanja Coke alasan kau macam shit

10. Pakai barang branded..Adidas, COnverse, Top Man, Levis, Casio, Okley..lepastu kau nak gampang-gampang ngan member kau yang pakai sliper Sufian ngn baju pagoda

11. Tak pun kau cerita banyak duit & barang berjenama dekat gadis gebu kasi gadis gebu tertarik ngan sifat metroseksual & up-to-date kau

12. Kau pakai DSLR pakai duit ptptn tak pun duit mak abah tapi duit makan sesak sampai pinjam member..tapi bile member nak pinjam DSLR kau kedekut macam sial

13. Usung DSLR kau kehulu kehilir konon kau ni foto-tangkap..bila tengok cara amik gamba pun cam suck..pegang DSLR pun tak style

14. Panas terik, berpeluh kat tengah kotaraya ni, boleh pulak kau pakai sweater tebal,Okley, topi Monster, short pants & kasut Vans yang besar sampai orang tengok pun lemas

15. Taip macam-macam kat facebook siap fuck suck sume keluar..tapi realiti lepak jugak ngan budak layan anime & tonton Fairy Tale, Naruto dekat lapy

16. Nak lepak ngan gadis tapi barang dressup sume kau pinjam..daripada topi Monster, Okley, baju, kemeja, jeans & kasut sampai duit pun pinjam..alasan nye barang sendiri tak hensem ngn kau..buat apa kau beli dulu bodoh

17. Kau cakap "bro..nak g mana bro? lepak lah kejap bro.." kuat-kuat padahal bila dalam rumah, kolej tak pernah pulak cakap macam tu

18. Duit ptptn habis sebab belanja awek..tapi bila awek tanya kenapa duit habis, cakap member selalu pinjam..nak kasi diri tu nampak mulia di mata gadis

19. Kau kerek ngan abang kerja kat Petronas or Caltex masa nak isi minyak bila dalam kereta kau ada gadis gebu tak pakai tudung konon kau hensem sampai abang tu respect kat kau

20. Main blog, Facebook & Twitter bagai..tapi semua yang dalam blog & lain-lain gampang je lebih..kasi orang nampak kau awesome di alam maya..realiti, menangis bila gaduh ngan gadis.

sumber: Facebook dan DaVinci VII 

ibnushukran:
selepas entri yang agak panas dua hari lepas mngenai [25 Senarai perempuan muarahan malaya] , kini menyusul 20 senarai lelaki murahan malaya. Ada yang meminta di keluarkan senarai untuk kaum lelaki pula,so secara adil sy carikan untuk korang. Mungkin ada yang akan marah dan sebagainya. 
Artikel ini sambil dari sumber lain dan saya tidak mengolah sebarang ayat.
Jika terasa, rasa rasa lah yang diri kita termasuk sy sendiri ini perlukan sedikit perubahan. Sy hanya memberi peringatan untuk kebaikan kita bersama.. :D
Assalamualaikum..

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags:

18 comments

  1. ~nsar~ April 26, 2011 at 2:25 PM

    salam... waaa.. no komen.. hehe.. tak arif pasal lelaki sebenarnya...

    Best Blogger Tips
  2. >Misz Farah..?< April 26, 2011 at 2:46 PM

    ---> lau text ngan laki, bahasa rilex & ok..tapi bile text ngan gadis, "macam manew niew..i segan lew nark kuar ngan u..hukhuk..^__^" macam shit doh konon menepati citerase gadis itu

    LIKE BESAR BESAR.

    hahaha... seyes kengkadang menyampah bile baca msg hempon;
    "ko knapew niew..?"

    even girl dgn girl pn nak msg cmtu. meremang segala neka rerambut halus yang ada. urgh. ;p

    Best Blogger Tips
  3. akuiwana April 26, 2011 at 3:08 PM

    nk mntak izin share dkt blog sy boleh?sy ltak credit nnti.. ;p

    Best Blogger Tips
  4. Fatma Diyana MB. April 26, 2011 at 3:17 PM

    wahh. betul ke ni ? tak arif sangat pasal lelaki. dan rasanya yang lelaki ni, tak sepanas yang perempuan haritu. hee.

    Best Blogger Tips
  5. Ibnushukran April 26, 2011 at 6:30 PM

    @~nsar~

    wasalam.. hehe.. xpe2.. :D

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran April 26, 2011 at 6:31 PM

    @misz farah

    2 la .. klu time cakp depan2 xde plak nepew niew 2... time mcj jadi macm 2 .. hehe

    Best Blogger Tips
  7. Ibnushukran April 26, 2011 at 6:32 PM

    @akuiwana

    boleh2.. silakan akuiwana.. :)

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran April 26, 2011 at 6:33 PM

    @Fatma Diyana MB.

    aah kan.. sy pun rasa xspanas y permpuan haritu... llki pnye xbnyak point k0t .. hehe

    Best Blogger Tips
  9. Ibnushukran April 26, 2011 at 6:33 PM

    @♥.::cintabunga™blogspot::.♥

    adil kan cik bunga... :)

    Best Blogger Tips
  10. fadwa daud April 26, 2011 at 7:18 PM

    haha..adil..adil...lelaki ada,perempuan pun ada... jadi,memang tiada insan yang sempurna tapi kita perlu berusaha untuk mejadi yang lebih baik..insyaAllah..

    semoga diri kita pada hari esok dan seterusnya lebih baik daripada hari ini dan sebelumnya..

    Best Blogger Tips
  11. Ibnushukran April 26, 2011 at 9:07 PM

    @fadwa daud

    betul 2 fadwa..
    kera tak akan makan buah jika dilihat isinya buruk setelah di buka, manusia juga tak akn buat setelah mengetahui ianya buruk..
    tak kan kita nak jadi lebih teruk dari haiwan..
    fikir2 kan lah.. :D

    Best Blogger Tips
  12. wannurakmal April 26, 2011 at 9:37 PM

    @Ibnushukran @Farah SAME HERE, AGREED !!!! HAHAHAH TAPI OVERALL MEMANG SETUJU JUGAK.

    Best Blogger Tips
  13. Cik Teddy April 26, 2011 at 9:47 PM

    wah..kira balas balik la ni?hari tu psal prempuan..hari ni laki2 pulak..bagus2..skali lg cik mntak share di Fb..^_^

    Best Blogger Tips
  14. Ibnushukran April 26, 2011 at 10:30 PM

    @wannurakmal

    haha.. setuju mcam taw sangat je sikap llki ni wan..
    p mmng bnde betul pun kan.. hehe

    Best Blogger Tips
  15. Ibnushukran April 26, 2011 at 10:30 PM

    @Cik Teddy

    silakan cik teddy.. :)

    Best Blogger Tips
  16. mykhalis April 27, 2011 at 11:55 AM

    hampir 15 dari kat atas ada khalis buat.. so im slut man?yke?

    Best Blogger Tips
  17. ~C-K-K~ April 30, 2011 at 12:05 PM

    haha... panas2... hakhak...

    dtg dri sini.... jomkongsistory.blogspot.com

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat