33

25 Senarai Perempuan Murahan Malaya.

Filled under :

sekadar gambar hiasan


25 Senarai Perempuan Murahan Malaya.

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!

6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)

9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan? 

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau

23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot

sumber: Ibnu Hussein dan penebukkertas @ i-share.ws dan Facebook


ibnushukran:
minta maaf bagi yang terasa, marah anda untuk diri anda sendiri,marah lah diri anda sendiri kalau anda terasa dengan perkataan di atas. 
Bagi sy agak kasar sedikit bahasa diatas,tapi sy nk originality dari pemilik asal,tiada gubahan ayat yang sy buat. 
Terima kasih kepada yang sudi baca. Assalamualaikum


Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags:

33 comments

  1. Cik Teddy April 23, 2011 at 1:37 PM

    ouh,insaf2 la pompuan sume..
    thanks 4 the man who's willing to remind us^_^

    Best Blogger Tips
  2. >Misz Farah..?< April 23, 2011 at 1:58 PM

    hahahhaahahahahahahahahaha...

    buat hilang ngantok lepas mkn je..

    "9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'"

    haha.. sometimes de gak terbuat bende tu. ok. kne alert ngan status ni. xnk org menyampah. =)

    Best Blogger Tips
  3. MiSz fiFiEyQa April 23, 2011 at 2:00 PM

    Hoho..entri kali ni mmg agk pds n direct..x tau nk k0men ape..huhu

    Best Blogger Tips
  4. Ruqaiyah Hmy April 23, 2011 at 2:54 PM

    serius best~~~haha...(xcept ayat mencarut dy tuh..huhu..)
    harap2 la sume org ambik iktibar..

    Best Blogger Tips
  5. mykhalis April 23, 2011 at 3:26 PM

    hahha..mesti ada yang merah muka masa baca nie..

    Best Blogger Tips
  6. princess taiping April 23, 2011 at 7:50 PM

    ada gak yg kna sket2,dan2 nk brubh nie....hehehe.....

    Best Blogger Tips
  7. fadwa daud April 23, 2011 at 11:30 PM

    hahaha..mmg betul pun benda ni..
    terbaek..
    alhamdulillah x tersenarai lagi,tp akn cuba baiki apa yang kurang:)

    Best Blogger Tips
  8. wannurakmal April 24, 2011 at 11:58 AM

    0o. dah penah bace. tp serious ta tipu, semue betoll !!!! hahahah

    Best Blogger Tips
  9. AkuMuzikFilem April 24, 2011 at 12:46 PM

    gadis melayu, mudah culture shick sikit. paling cepat menjadi mangsa trend dan benda baru. korang laki2 kenalah bimbing

    Best Blogger Tips
  10. Afzainizam April 24, 2011 at 1:14 PM

    ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    Yamaha 135lc dan penjagaan

    Honda ex5 dan Honda wave
    Siapa bilang gadis melayu tak menawan
    Tak menarik hati, tiada memikat
    Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
    Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh

    Aduhai... lemah lembut gayanya
    Serta manis senyumnya
    Hitam pekat rambutnya
    Ayuh ambil si dia

    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Budi bahasanya, pandangan matanya
    Sentuhan jiwanya membuatku terlena

    Best Blogger Tips
  11. Ibnushukran April 24, 2011 at 2:01 PM

    @Cik Teddy

    same beringat kan cik.. :)

    Best Blogger Tips
  12. Ibnushukran April 24, 2011 at 2:04 PM

    @misz farah

    haha.. terus hilng ngantuk kan..

    Best Blogger Tips
  13. Ibnushukran April 24, 2011 at 2:05 PM

    @MiSz fiFiEyQa

    kari berapi kan fieyqa.. huhu

    Best Blogger Tips
  14. Ibnushukran April 24, 2011 at 2:06 PM

    @mykhalis

    haha.. mungkin ada sikit, p rasanya pelawat bl0g ni baik2 kot,xbuat bnde ni semua.. kan.. :)

    Best Blogger Tips
  15. Ibnushukran April 24, 2011 at 2:06 PM

    @princess taiping

    sama2 kita berubah.. :D

    Best Blogger Tips
  16. Ibnushukran April 24, 2011 at 2:07 PM

    @fadwa daud

    alhamdulillah.. baiki apa y kurang.. :)

    Best Blogger Tips
  17. Ibnushukran April 24, 2011 at 2:08 PM

    @wannurakmal

    mmng semua agak betul, p mngkin ada yang xbuat bnde ni semua.. stengah2 j macam ni kan.. :D

    Best Blogger Tips
  18. Ibnushukran April 24, 2011 at 2:09 PM

    @AkuMuzikFilem

    aah.. mngkin mudah terpengaruh sikit.. mmng kita kne sama2 ingat2 kan... :)

    Best Blogger Tips
  19. nur anis amira April 24, 2011 at 3:38 PM

    Assalamualaikum akhi,alhamdulillah ada juga teguran untuk perempuan zaman moden ni..syukran akhi sbb membantu menegur mereka yg akhi katakan di atas..

    Best Blogger Tips
  20. nur anis amira April 24, 2011 at 3:42 PM

    Assalamualaikum akhi,ana setuju ape yg akhi post kat atas ni.mudah2an mereka yg membaca terasa dan dpt ubah diri..insyaAllah

    Best Blogger Tips
  21. Ibnushukran April 24, 2011 at 6:21 PM

    @Afzainizam

    thanks bro afzainizam mnyanyikan lagu gadis melayu.. terbaik2.. ahaha

    Best Blogger Tips
  22. Ibnushukran April 24, 2011 at 6:22 PM

    @nur anis amira

    insyaAllah nur anis.. :D

    Best Blogger Tips
  23. ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ April 24, 2011 at 11:28 PM

    fulamakkk...panas je blog ibnushukran.hehehe... lelaki murahan malaya top 20 lom kuar g ehh? ^^

    Best Blogger Tips
  24. Cik Teddy April 25, 2011 at 5:02 PM

    ibnu,cik mohon share di Fb..thanks

    Best Blogger Tips
  25. wong April 25, 2011 at 7:58 PM

    dunia akhir zaman

    Best Blogger Tips
  26. Ibnushukran April 25, 2011 at 10:27 PM

    @♥.::cintabunga™blogspot::.♥

    haha.. entry ibnushukran paling panas ni cintabunga..
    insyaAllah nnti kuar llki murahan plak klu jmpe... hehe

    Best Blogger Tips
  27. Ibnushukran April 25, 2011 at 10:28 PM

    @Cik Teddy

    silakan cik .. :)

    Best Blogger Tips
  28. Ibnushukran April 25, 2011 at 10:29 PM

    @wong

    yup wong.. sbb 2 kita msti saling beringat2 kan.. :)

    Best Blogger Tips
  29. Fatma Diyana MB. April 26, 2011 at 5:10 AM

    memang kasar laa teguran dia. tapi apa yang dia cakap, memang ada betulnya :) yang lelaki, tak ada ke ? hee.

    Best Blogger Tips
  30. Ibnushukran April 26, 2011 at 1:21 PM

    @Fatma Diyana MB.

    laki pun sama jgk diyana.. p sy xjmpe lagk.. hehe
    teguran ni ada jgk yang untuk llki,sama2 ambk iktibar .. :)

    Best Blogger Tips
  31. Mrs.Yie April 26, 2011 at 5:26 PM

    nice entry dik..hahaha.. :)betul2 sangat dah tu..kebanyakannya yg kita tgok gambar kat fb mcm tu le sikap adik2 remaja ppuan zaman skarang..

    Best Blogger Tips
  32. Nur Misnan April 29, 2011 at 3:29 PM

    hmmm... terkadang perempuan begini
    selalu rasa diri bagus giler
    dan sunyi dr sudut dalam..
    sebab itu sikap dia begitu...

    terkadag wanita begini cepat sedar
    kesilapan mereka
    namun bukan semua mempunyai
    keistimewaan begitu.. think positif
    kalau rasa mereka ini rimas
    beri ruang pd diri sendiri utk bernafas...

    Best Blogger Tips
  33. Anonymous August 23, 2011 at 11:45 PM

    betul3...terutamanya aweks2 melayu..jadi,jangan nak perasan sngat k 2 aweks2 yang memang suka perasan...agagagaga...

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat