18

Nuffnang please help me !!!

Filled under : Nuffnang Malaysia


Assalamualaikum

Sejak dari semalam hati tak tenang dek kerana memikirkan mmbership status kt Nuffnang bertukar ke dari Glitterati ke Ordinary
Tak faham la coz setakat ni xpernah lagi join ngan mana syarikat advertises selain dari Nufffnang ngan HeartBeat. 

status nuffnangku.. sob2~

Last day ada hantar ticket ke Nufffnang pastu dia cakap mungkin di sebabkan tukar template tempoh hari. Tapi ada effect ke kalau kita tukar template.. dah dua ticket hantar ke nuffnang, tp still lagi dia tak tukar... :'(
hurrmm..  camne ni ek.. ada sesiapa boleh bagi cadangan???.. tolong sy..


ibnushukran: semoga mesej ini di baca pihak Nuffnang.. hehe



Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Nuffnang Malaysia

18 comments

  1. Nadia Mashuri April 24, 2011 at 8:53 PM

    owh.. kenapa ya boleh bertukar?
    urm.. tak apa, sabar lah yaa..
    saya pun tak tahu nak tolong..

    Best Blogger Tips
  2. Firdaus Kasim April 24, 2011 at 9:20 PM

    satu je cara yg berkesan

    bro kena htr surat kt nuffnang, dlm surat tue jgn ckp bahasa rojak tapi kena tulis mcm buat surat rasmi.. fhm x?

    kalo x fhm pergi blog sy.. sy ada ckp pasal hal ni

    Entri terkini :
    Nabil Bakal Jadi Maharaja Lawak

    Best Blogger Tips
  3. MiSz fiFiEyQa April 24, 2011 at 9:35 PM

    alaaa..kesiannye...saye pun bukannye reti sgt pasal benda2 nie..ade buat akaun nuffnang tapi dah lame x jenguk..huhu..

    Best Blogger Tips
  4. ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ April 24, 2011 at 10:26 PM

    erkkk..takkan psl template kot...peliknyerr :|... hurm tp power jugak ar da pnh dpt BE, wahhh... jeles cik bunga. huuu~~~

    Best Blogger Tips
  5. fadwa daud April 24, 2011 at 11:46 PM

    hurmmm:(
    sebelum2 ni ada terbaca,punca status glitterati bertukar sebab nuffnang tak dpat detect iklan yang ada dlm blog kita.. mksudnya iklan tu jarang muncul even kita da ltak kotak iklan tu..pelik,padahal ada je..xpe,xpe,jgn risau wan..anta tiket kat nuffnang,tanya..

    Best Blogger Tips
  6. miss ryrinn _ angin April 25, 2011 at 12:36 AM

    saya penah jd cmni . saya antar tiket 3 kali and letakkan high priority . cakap la dengan penuh perasaan dan merayu rayu . saya wat cmtu je . 2 3 ari pastu ok ..antar je tiket ari ari kat dye sehari 2 3 kali ke . biar dye rimas . dye settle kan la

    Best Blogger Tips
  7. Ibnushukran April 25, 2011 at 1:37 AM

    @Nadia Mashuri

    xtaw la nadia.. xpe2.. tQ.. :)

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran April 25, 2011 at 1:38 AM

    @Firdaus Kasim

    owh ye.. mmng kne tulis dalm bahasa rasmi la ye, k2.. nnti sy try.. thanks.. :D

    Best Blogger Tips
  9. Ibnushukran April 25, 2011 at 1:40 AM

    @MiSz fiFiEyQa

    kesian kan .. huhu
    ni hari2 jenguk pun kne buang status.. pelik2..

    Best Blogger Tips
  10. Ibnushukran April 25, 2011 at 1:41 AM

    @♥.::cintabunga™blogspot::.♥

    2 la .. plik jgk tkar template pun boleh effect pada sttus 2..
    klu sttus tukar pd ordinary, duit BE jdi skit.. xbest r.. haha

    Best Blogger Tips
  11. Ibnushukran April 25, 2011 at 1:43 AM

    @fadwa daud

    yeke fadwa.. owhh..
    mybe iklan 2 nuffnang xdapt detect kan.. xpe2, t suruh nuffnang wat double cek.. tQ .. :)

    Best Blogger Tips
  12. Ibnushukran April 25, 2011 at 1:44 AM

    @miss ryrinn _ angin

    penuh perasaan.. hehe
    aah.. rasanya mcm 2 la kan,kasi dia rimas skit.. p takut dia rimas dia mlas layan da,lagk teruk kan.. huhu

    Best Blogger Tips
  13. mykhalis April 25, 2011 at 12:52 PM

    khalis harap sabo jerla..sbb Khalis takde pun nuffnang nie..tak reti nak bagi nasihat

    Best Blogger Tips
  14. Cik Teddy April 25, 2011 at 4:49 PM

    cik sokong pakcik khalis..haha
    cik pon xde jugak..ouh,penting ke nuffnang ni?

    Best Blogger Tips
  15. Nur Misnan April 26, 2011 at 11:12 PM

    bro.. hantar lagi sekali tiket
    tunggu dia reply mcm mana..
    kalau still lg status sama
    send surat atau call direct lg senang...

    ini bukan masalah template

    Best Blogger Tips
  16. Ibnushukran April 27, 2011 at 12:25 AM

    @Nur Misnan

    masalah ni kne after sy tukat tempate..
    dia tnya bila last sy msukkan semula kod nuffnang 2.. xtaw la..
    mngkin ada masalah dia tak detect iklan kt bl0g kot..
    tnga tunggu ni,mmng sy tiap2 hari drop ticket.. mntak2 okay nnti..

    Best Blogger Tips
  17. Ibnushukran April 27, 2011 at 12:25 AM

    @mykhalis

    da buang ek en.khalis.. mmng tnga sabo j ni.. hehe

    Best Blogger Tips
  18. Ibnushukran April 27, 2011 at 12:26 AM

    @Cik Teddy

    penting cikk.. hehe

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat