5

Penutupan "Ibnushukran: Time Guess Contest"

Filled under : Ibnushukran Contest

Assalamualaikum 
malam ni sy ingin menutup contest pertama Ibnushukran iaitu TIME GUESS CONTEST. Sebenarnya agak awal berbanding dengan tarikh penutupan yang sebenar iaitu 20 April 2011. Tetapi disebabkan penyertaan mungkin sudah tidak ramai dan faktor masa yang sibuk ketika tarikh tersebut kerana final exam bermula. Jadi penyertaan terakhir sy terima adalah sebelum tepat 12 malam esok
Senarai nama peserta sy akan senaraikan dalam masa yang terdekat. Sesiapa yang berminat sila rujuk di [CLICK] dan senarai hadiah boleh rujuk di [CLICK] 
Bagi yang sudah melibatkan diri Ibnushukran mengucapkan jutaan terima kasih. Blog yang masih belum sy terjah akan sy akan terjah dalam masa yang terdekat. Okay sekian Assalamualaikum.


Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Ibnushukran Contest

5 comments

  1. putrifayad April 6, 2011 at 11:48 PM

    tak sabar nak tau keputusannya..
    hahaha:P

    Best Blogger Tips
  2. fadwa daud April 7, 2011 at 12:12 AM

    eh,awalnye tutup..xpe,xpe,cepat tutup,cepat tahu jawapan..:) objektif utama:xcited nak tahu jawapan..kalah menang belakang kira..ngeee~

    Best Blogger Tips
  3. iduraz April 7, 2011 at 12:56 AM

    wah dah tutup yerk, takpe, kita tengok sapa yang kena..

    Best Blogger Tips
  4. Orang Kampung April 7, 2011 at 2:14 AM

    hehe.. tak sabar pulak rsanya..

    btw, tuan penganjur sila ubah tarikh tutup contest kt link utk join contest tu, kang ada org yg join lgi nanti wlupun trikh sebenarnya dh abih..hrap pham mksud sya erk..

    Best Blogger Tips
  5. eb ezrin2 April 18, 2011 at 12:48 PM

    HMMM DH TERJAWAB SUDAH... PTTLA ANNOUCE AWAL :)
    anyhu.. tq yer :)

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat