14

Design Concept Hotel Le Seven,Paris.

Filled under : Pelancongan

Assalamualaikum
Sekarang ni sy berada di Paris dan berkesempatan untk bermalam di satu hotel di sana.
Sy bermalam di satu hotel yang bernama Hotel Le Seven, Paris.. haha.. berangan gler..
Okay la, sy nak tunjukkan satu design concept hotel yang sangat indah sangat di Paris.
Jom layan antara gambar-gambar design concept tersebut.


Kelihatan seperti butik hotel. Tetapi ini adalah satu design concept yang sungguh cantik di Hotel Le Seven, Paris. Berada di sini akan membuat berasa ianya adalah satu magical experience yang membuat anda akan tidak akan lupa.


wauu.. tandas lutsinar.. sesuai untuk pasangan yang teringin nak bermulan madu.. hehe



Sebuah design concept yang bakal menyediakan sebuah katil empuk putih, rak-rak kaca yang berwarna pink, dengan hiasan seperti memandang langit di ceiling, kerusi besar yang empuk untuk bersantai, hiasan kristal di bilik mandi dan lampu fiberoptic berwarna pink.



ingin mengetahui dengan lebih lanjut sila layari website hotel tersebut atau hubungi sy untuk membuat tempahan awal.. hehe..

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Pelancongan

14 comments

  1. MiSz fiFiEyQa April 2, 2011 at 7:38 AM

    Wahh..lmpu kaler biru tu mcm gl0wing2 la..chantek!
    (btw,en3 bru x smpt lg nk p0st..es0k bru ade..hehe)

    Best Blogger Tips
  2. fadwa daud April 2, 2011 at 11:06 AM

    walaweh..elegan btol la.. like!!

    http://balqisinsyirah.blogspot.com/2011/04/5-kertas-jawapan-pelajar-yang.html

    Best Blogger Tips
  3. Afzainizam April 2, 2011 at 11:26 AM

    ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    maaf agak lama saya tak ziarah blog anda... wow banyak perubahan ketara nampaknya....


    hotel tu fuyooohhhhh banyak cangih ma.... lampu colour biru mmg cantik sekali.... sunguh kagum aku lihat .....

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran April 2, 2011 at 12:51 PM

    @MiSz fiFiEyQa

    haha.. 2 la cantik sngat kan.. semua crytal.. :)

    Best Blogger Tips
  5. Ibnushukran April 2, 2011 at 12:52 PM

    @fadwa daud

    elegen sangat2 wawa.. first class pnye h0tel, hraga pun msti boleh tahan.. haha

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran April 2, 2011 at 12:53 PM

    @Afzainizam

    perubahan sikit j br0.. haha..
    lampu biru y sangat romantik gler, sesuai bg yang berbulan madu.. ehhe

    Best Blogger Tips
  7. aimi shahida April 2, 2011 at 1:31 PM

    lawaaaaaaaaaaaa ^^

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran April 2, 2011 at 3:51 PM

    @aimi shahida

    apa lagi cik aimi,tempah la bilik 2 skrang.. haha

    Best Blogger Tips
  9. wannurakmal April 4, 2011 at 2:00 AM

    ade style la.

    Best Blogger Tips
  10. Ibnushukran April 4, 2011 at 2:24 AM

    @wannurakmal

    style hnya dapat dirasa untuk yang berduit dan betul2 kaya.. :p

    Best Blogger Tips
  11. wannurakmal April 5, 2011 at 11:46 PM

    @Ibnushukran betol betol. serious stuju.

    Best Blogger Tips
  12. wannurakmal April 5, 2011 at 11:50 PM

    @Ibnushukran betol betol. serious stuju.

    Best Blogger Tips
  13. Ibnushukran April 6, 2011 at 7:31 AM

    @wannurakmal

    bnde ni boleh buat kt umahj,bli la lampu neon bnyak2,dinding kaca.. ps2 buatlah,xpayah g sana.. haha

    Best Blogger Tips
  14. HAFIZAL September 29, 2011 at 9:20 AM

    wah mesti mahal tuh

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat