8

[6 gambar] Majlis berbuka puasa dan kenangan di Batu Feringgi

Filled under : Others

~ASSALAMUALAIKUM~

Entri ringkas: 
Perjalanan hijrah dari petang ke malam di Pulau Pinang, bershopping sedikit serta majlis berbuka puasa bersama sahabat2..







edited by: Zaim Aeman


p/s: banyak lagi gambar, yang ni ambik dari kawan di facebook.. InsyaAllah next entri saya akan ceritakan pengalaman, gambar, video ketika kami melakuka " Fish Therapy " atau dipanggil " Fish Spa " di Batu Feringgi.. Pengalaman yagn sangat menarik dan seronok!





Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Others

8 comments

  1. Dzafira August 21, 2011 at 8:29 AM

    Kena caj berapa buat 'fish spa' ni? Apa rasa?

    Best Blogger Tips
  2. Ibnushukran August 21, 2011 at 8:43 AM

    @Dzafira

    caj: 5 ringgit/stengah jam.. promosi..

    rasa: rasa nk jerit.. haha.. mula2 rasa geli,da lama okay sikit..

    Best Blogger Tips
  3. fadwa daud August 21, 2011 at 10:31 AM

    pic no 4 kompem msa tunggu nak berbuka kan?
    sume muka lapar.. :D

    Best Blogger Tips
  4. >Misz Farah..?< August 21, 2011 at 10:32 AM

    cantik gmbr. nmpk sronok.

    Best Blogger Tips
  5. Ibnushukran August 21, 2011 at 11:03 AM

    @fadwa daud

    YUP. y0u r right.. hehe.. tnga tnggu buka, dlm kfc .. kene datng awal,klu tak penuh..

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran August 21, 2011 at 11:04 AM

    @mizs farah

    nampak mmng seronok.. tapi sebenarnya 2 kali ganda seronok .. haha.. pening ayat..

    Best Blogger Tips
  7. Nur Misnan August 21, 2011 at 11:47 AM

    amboiii.. siap berendam lagi dgn cik ikan2...

    Best Blogger Tips
  8. Ibnushukran August 21, 2011 at 4:57 PM

    @Nur Misnan

    berendam bersama ikan terarosa.. macm 2 la kot ejaan ikan tu.. buat spa bersama ikan jap.. best gler.. hehe

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat