3

PAS Juga Dakwa Hantu Bonceng Hina Islam

Filled under : Berita Semasa , Info Islam

Khabar filem Hantu Bonceng menghina Islam hebat dihebahkan, kini giliran PAS pula menyatakan pendapat yang sama. Hal ini telah saya post pada entri yang lepas Filem Hantu Bonceng persendakan Islam??..
Perkara ini memang bukan perkara yang main-main kerana ia mampu menggugurkan syahadah seseorang. Dikhuatiri perkara ini akan terus berpanjangan dan lakonan menjadi watak untuk menghina Islam. Perkara ini harus dipandang serius oleh semua pihak.. 


Ketua Pemuda Pas, Nasrudin Hassan mempersoalkan, sekiranya benar wujud panel penapisan di Lembaga Penapisan Filem (LPF) dan Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS), mengapa masih wujud babak kontroversi itu."Apa yang ditapis selama ini? Penapis apa yang mereka pakai? Penapis tea (teh)? Atau penapis cendol yang berlubang besar? Ikuti berita lanjut di [SINI]Related Posts by categoriesStory by Ibnushukran

Tags: Berita Semasa , Info Islam

3 comments

 1. wannurakmal September 19, 2011 at 7:20 PM

  ok serious mempersendakan. haishhhh. camni la jadik kalo dada tu penuh dgn dunia je.. X(

  Best Blogger Tips
 2. m.E.e.N September 20, 2011 at 12:29 AM

  serius adaa ? tak perasan pun dialog tu .. astagfirullahh

  Best Blogger Tips
 3. Anonymous May 10, 2014 at 10:07 PM

  Ape lh.islam hina agama sendiri.sapa lgi nk angkt martabat islam sendiri.hai,buat crita tu jgn ikut sedap rs je,lawak bg engkau,ngn org lain tak semesti ny.

  Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat