4

Beckham ingin Tatu di alat sulit

Filled under : Info Sukan

LOS ANGELES: Dengan memiliki ‘30 atau 31’ tatu, bintang bola sepak, David Beckham bukan lagi asing dalam hal lukisan badan, tetapi beliau kini memikirkan melakukannya di tempat lebih sulit. 

Beckham memberitahu kepada pengacara bual bicara televisyen, Craig Ferguson bahawa dia bercadang membuat tatu di kemaluannya dan bersetuju dengan gurauan Ferguson supaya mereka membuat tatu itu bersama.





“Bunyinya menarik,” kata Beckham walaupun isterinya, Victoria tidak bersetuju.


“Setiap kali saya mempunyai satu lagi tatu dia tidak menyukainya. Bukan lagi satu,” kata Beckham memetik Victoria sambil mengakui itu tidak menghalang beliau merancang menambah koleksi tatunya

Beckham berkata, beliau akan membenarkan anak lelakinya, Brooklyn, 12; Romeo, 8, dan Cruz, 6, untuk bertatu sebaik saja mereka dewasa, tetapi tidak bagi anak perempuannya yang bakal dilahirkan tidak lama lagi. 

Saya secara peribadi sukakan milik saya, tetapi tidak pasti adakah semuanya akan kelihatan hebat bila saya berusia 75 tahun,” kata Beckham. – Agensi [SUMBER] 











ibnushukran: habislah satu badan Beckham bertatu.. peminat2 Beckham jangan tiru bnde ni sedikit pun k, ternyata ianya HARAM sama sekali.. sy pun sangat minat Beckham dlm bolasepak, tp lifestyle kita ikut cara Islam.. semua yang dibuat tu urusan dia dengan Allah swt, Allah da mengatur dengan sebaik2 aturan, just follow the flow, berlandaskan tauhid kita yang satu,la ilahailallah muhammadarrasulullah..











Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags: Info Sukan

4 comments

  1. schaze zainn June 19, 2011 at 11:08 AM

    ish giler la.
    adeke patut wat kat situ.
    haish. tak sakit ke eh? ekeke


    new entry : BUSUK la Bau Badan!

    Best Blogger Tips
  2. fadwa daud June 20, 2011 at 6:16 PM

    tetapi tidak pasti adakah semuanya akan kelihatan hebat bila saya berusia 75 tahun,” kata Beckham

    tau pulak dia nak pikir camtu..masa buat,tak pikir..huhu

    Best Blogger Tips
  3. Ibnushukran June 20, 2011 at 9:42 PM

    @schaze zainn

    buat tatu kt mana2 pun sakit, p y pling sakit kt akhirat kelak.. huuhu.. da xde keje lain la tu, duit bnyak sangat, tak tahu nk buat apa dah...

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran June 20, 2011 at 9:43 PM

    @fadwa daud

    haha.. tak tahu la dia tu.. ada duit mula la nk buat bnde yg pelik2..

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat