3

Tahniah! Hijrah Diana Amir Dengan Imej Bertudung

Filled under : Dunia Hiburan

Artis merupakan ikon dalam kehidupan dan satu fublic figure yang menjadi tontonan dan paparan umum manusian di tv mahupun di majalah.

Artis juga tidak lekang dengan gosip dan sebagainya kerana mereka sentiasa menjadi buah mulut orang yang melihatnya. Oleh itu setiap perubahan dan penghijrahan seseorang artis ini amat kita nantikan, siapa seterusnya. 

Dan kini giliran pelakon cantik Diana Amir pula melakukan transformation yakni berubah which is yang dulunya agak seksi and now she try to changes her self to be a better Muslimah with Jilbab. 

Luahan oleh Wardina Safiyyah yang actually through the same things macam Diana, di Facebook dengan meluahkan gembira dengan penghijrahan Diana.
Harapgambar Diana Amir bukan omong kosong dan hanya sekadar mengikut fesyen. Saya tengok di facebook Diana Amir masih lagi belum bertukar identiti kerana dia masih memakai profile picture free hair. Tapi status yang paling terkini dah agak lama kerana ianya bertarikh 16 September, mungkin Diana tiada masa untuk mengubahnya.

Harap Diana Amir akan terus dan istiqamah dengan identiti yang sebegini iaitu dengan memakai tudung dan tidak lagi berpakaian seksi di khalayak ramai.Serius cantik kalau Diana Amir bertudung, lagi murah rezeki.. insyaAllah..Related Posts by categoriesStory by Ibnushukran

Tags: Dunia Hiburan

3 comments

 1. fadwa daud September 21, 2011 at 7:49 PM

  alhamdulillah.. semoga ikhlas itu sentiasa ada dlm setiap perubahan dan perlakuan kita insyaAllah..

  Best Blogger Tips
 2. Nur Misnan September 21, 2011 at 8:26 PM

  Alhamdulillah... ana tumpang gumbira dgn artis
  seperti Diana.. Ingin memakai Hijab tidak perlu
  ada sifat buat perlahan2 atau keikhlasan.. Kewajiban
  itu harus dilaksanakan...

  Im happy for u D.. Wish u always success

  Best Blogger Tips
 3. Cik Kasih September 21, 2011 at 8:35 PM

  alhamdulillah..mkin ramai artis skrg yg pkai tudung..moga jadi ikutan para peminat mreka yg x brtudung...insyAllah diana amir akn istiqamah..Amin!

  Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat