12

Kotak Iklan PERCUMA sempena Ramadhan!!!

Filled under :

~ASSALAMUALAIKUM~


Bersempena dengan Ramadhan yang penuh barakah ini, InsyaAllah, Ibnushukran kini cuba untuk membuat satu promosi iklan dimana pihak yang hendak mengiklankan sesuatu produk, blog/website dan sebagainya, anda mampu berbuat begitu di sini dengan tiada bayaran untuk bulan Ramadhan ini. Di sebelah posting column iaitu di side bar ada tertampal kotak iklan, dan jika korang berminat boleh tekan di kotak terbabit untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

Korang boleh buat begini:



So, apa lagi, jom iklankan blog anda atau produk anda di sini.. 

PERCUMA SEMPENA RAMADHAN INI!!!




Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags:

12 comments

  1. syieda_joy August 11, 2011 at 10:21 AM

    wahhh..nti syieda buat. skrg di opis susah sikit nk buat..hihihi ^_^

    Best Blogger Tips
  2. mykhalis August 11, 2011 at 12:58 PM

    sedang mencuba..hehe

    Best Blogger Tips
  3. dzafira August 11, 2011 at 3:04 PM

    Macam segan je nak iklankan blog buruk sy tu... huhu

    Best Blogger Tips
  4. Ibnushukran August 11, 2011 at 3:28 PM

    @syieda_joy

    cepat buat aw.. kasi penuh .. hehe

    Best Blogger Tips
  5. Ibnushukran August 11, 2011 at 3:29 PM

    @mykhalis

    baru nk mntak en khalis promote kan.. hehe.. jom iklankan blog en khalis,nnti da siap email saya k.. :)

    Best Blogger Tips
  6. Ibnushukran August 11, 2011 at 3:30 PM

    @dzafira

    lor, apa plak bruknya.. cantek apa.. klu nak buat nnti email kan k..

    Best Blogger Tips
  7. Nur Misnan August 11, 2011 at 7:23 PM

    aku bab show2 nih segan ler.. hu3

    Best Blogger Tips
  8. >Misz Farah..?< August 11, 2011 at 11:46 PM

    nk jugakk.. tp segan la. huhuhu.. nk doodle free x? nak la nak la..
    *paksaan*

    klu nk sila ke blog saya. sekian. hee~...

    Best Blogger Tips
  9. Ibnushukran August 12, 2011 at 1:13 AM

    @Nur Misnan

    orang tak nmpak pun muka tu, nk segan apa.. haha

    Best Blogger Tips
  10. Ibnushukran August 12, 2011 at 1:14 AM

    @misz farah

    da pergi dah.. mujur sempat didalam snarai.. haha

    Best Blogger Tips
  11. Afzainizam August 13, 2011 at 12:36 AM

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip Pemeriksaan servis kereta

    BAGUSSSS NYERR SEGALANYA PERCUMA KERRRRR...

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat