3

JOM SOLAT Kartun Pertama Hasil Tangan ibnushukran

Filled under :


Ini merupakan hasil tangan pertama yang telah dibuat sendiri dan dihasilkan sepenuhnya dari tangan is sendiri. Tiba2 rasa nak cuba buat lukisan sendiri dengan menggunakan bakat yang tak berapa ada ni. Walaupun hanyalah lukisan simple dan 2D je, tapi rasa puas hati bila dapat buat sendiri.. huhu.. 

Related Posts by categories



Story by Ibnushukran

Tags:

3 comments

  1. fadhdeela May 12, 2012 at 11:33 PM

    bgs2...comey2 :P

    Best Blogger Tips
  2. >Misz Farah..?< May 16, 2012 at 9:42 PM

    oh, baru sedar dah lama tak jenguk sini. tahniah anda dah berjaya buat lukisan tu jugak. =)

    Best Blogger Tips
  3. Ibnushukran May 16, 2012 at 10:01 PM

    saya buat by hand sbnarnya.. not at all guna computer mcm farah buat.. just lukis, ambik gambar n warna guna photoshop.. huhu.. just try je ni..

    Best Blogger Tips

Leave a reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Menarik

Waktu Solat